Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz SunMount3r #28230 üzenetére

    Akkor már a Mecool M8S PRO W is jobb választás lehet olcsóbb szegmensben, az nem eMMC bugos mint állítólag a nagytestvére, ez is Widevinre level 1 és nincsenek android alatt lejátszási hibái mint a többi lejátszónak ( ami egyébként már megoldott), 2/16 gb, a LE ugyanúgy fut rajta mint bármelyiken, és úgy néz ki hamarosan a wifije is jó lesz amint kszaq beleteszi az új kiadásokba. Jobb mint a TX3 mini vagy az Alfawise S95 mert azok kijelzősek ( bár állítólag a TX3 mini kijelzőjére is lesz megoldása kszaq-nak LE alatt, de droidon custom romoknál okozhat gondot és eléggé felesleges az a kijelző)
    Annyi tény hogy kínából a 22$ kütyü még áfamentes, a nagyobbik meg éppen nem fér át rosszabb esetben. Igaz régebben itt azt mondták nekem ne ajánljak olcsó lejátszókat mert pár $ nehogy számítson már, és hogy csak bevált típus legyen. :F
    Vagy valóban ott az X96 ami ajánlott csak kicsit drágább, és másik topikba le is írják hogy tökéletesen megy rajta az android ( 6-os van rajta, azon nincs lejátszási bug), egyedül a miracast-al nem boldogul a gazdája de az talán nem box függő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák