Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz djnice #28021 üzenetére

    Sd-n csak akkor ha hw dekódert használsz, elvileg ez az opció sw állapotban ki van kapcsolva. Lehet hogy nem jó az infóm de ezt már 2 helyen olvastam. Én pl épen egy Munkaügyek nevű magyar sorozatot töltöttem le kapásból torrentről mert valaki írta hogy nem túl jó a képe 1080p-hez képest és sok minden nem játsza le rendesen. Ez jó volt a pixelesedéshez. Ebben pl a 3 évad 12-ik része volt az ominózus darab 1080p-ben én a 7. és 10. percet néztem mindig amíg teszteltem, de kb elsőre látszott a különbség, de írom le a konkrét nevét inkább a release-nek. Pl a múltkori verdás tesztvideón semmi sem látszik, az rajzfilm ott nincs ilyen látványos eltérés. Volt utána sok film amit néztem, a letöltött sorozatok és filmek ( előzetese természetesen), mindnél látszik valami.
    Ha eltűnnak a hszeim azért lesz mert kértem moderációt és a törlésüket, nem tudom sikerül-e, de nem akarok tovább zavarni.

    pelican: látod már megint milyen stílusban válaszolsz? ponrt ez nem hiányzik. Te mire vágsz föl ezzel a stílussal? Miért nem azt írtad az eljén, hogy én kipróbáltam és nem látok különbséget.Pont. És ennyi.
    Pinnaclenek pont hogy jó szándékkal írtam, de látom teljesen képtelenek vagytok értelmezni a leírtakat, éreztetni akartam hogy a változás nem égbekiáltó nem hinném hogy abban sértő vagy lekezelő lenne az általad írtakkal szemben.
    Nem én akarok okoskodni, nem szándékom, de meg akartam osztani valamit. Erre az van hogy okoskodom. Ez már tényleg nevetséges amit műveltek páran velem. :(
    A népszerűségre nem törekszem, de akik priviben írnak és megköszönték a segítségeimet az azért jólaesik, pedig nem vagyok hiú. Nem 1-2 emberről van szó egyébként akik már megcsinálták a boxukon a pixelhibás lejátszást. Ennyit erről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák