Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz jojoker08 #2664 üzenetére

    Ennyi cucchoz valószínűleg tényleg 1-2 nagyobb HDD és egy NAS lenne a legjobb megoldás, de legalább a vinyók számát jó lenne lecsökkenteni. Kérdés egyébként, hogy próbáltad-e már a Kodit/OE-t/LE-t, mert ha nem, akkor szerintem jelentősen le fog csökkenni a háttértár-igényed. Nyilván magamból indulok ki, lehet, hogy nálad másképp lesz, de mióta Kodit használok, azóta nem töltöttem le egy sorozatot sem (márpedig az esetek kb. 95%-ában azt nézünk, nem filmet), szóval most csak magyar nyelvű meséket és animációs filmeket tartok letöltve és megosztva (Kodiban, külön letöltés nélkül ezek max. DVD-minőségben érhetőek csak el).

    Usb hub nélkül tudtommal csak a K1 Plus és a KIII típusok jöhetnek szóba, de a 2 db 2,5" HDD-nek sem ártana külső táp, szóval ha mindenképpen 4 HDD-t szeretnél használni, akkor egy aktív usb hubbal jobban jársz - így a választható típusok száma is jelentősen megugrik.

    Nem tudom, melyik most a legolcsóbb mini PC gigabites LAN-nal. Nekem Beelink Mini MXIII-asom van, ez gigabites (38-40 MB/s-os hálózati tempóra képes).

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák