Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz junkpod #21096 üzenetére

    Amit lehet mindent szétkapok hogy megnézzem. :B
    Szerencsére nem pattintós, a gumilábak alatt vannak a csavarok. Csoda hogy ilyen extra költséget bevállalt a kínai, azt hittem megspórolják a 4 csavart.
    Elemet nem adnak a távhoz, hdmi kábel van a csomagban. Kék led jelzi a bekapcsolást, nincs külön ablak neki, a műanyag burkolaton világít át. Így nem tűnik brutálisnak a fénye, de majd este kiderül. Max kap egy réteg fekete vagy szürke szigszalagot a led előtt a burkolat belsejében.
    A táv hátuljára rá van írva hogy a tv gombokat hogy lehet programozni, jó ötlet.

    Itt a melóhelyen nincs semmi hdmi/dvi képes cucc, se av bemenetes (sőt av kábel sincs), úgyhogy a bekapcsolás későbbre marad. Amúgy meg írták róla a #20744-ben levő linken, hogy természetesen nem megy a YT/Netflix se 4K-ban se Full HD-ben:

    Marc Geenen
    about 7 hours ago

    After receiving my MeCool M8SPro Plus today, I can tell it DOES NOT play Netflix or Youtube in Full HD, let alone 4K. Netflix is stuck at SD (480p, as all other no-name android tv boxes), youtube maxes out at 720p.
    And yes, I do have a HD Netflix account, 40mbit broadband, full-hd TV and hooked up my MeCool M8S Pro Plus with Cat5e cabling to my home network.
    And I do have a LG Blu-Ray player that has zero issues streaming Netflix in Full-HD on the same TV.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák