Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz gg72 #18669 üzenetére

    A másik amit még észrevettem (esetleg kipróbálhatnátok), hogy több filmelőzetes egymás utáni lejátszása során előfordul, hogy a következő előzetes csak negy nehezen indul el,
    Mindig így tesztelek, egymás után nyomom le a videókat, eddig 1X volt valami gigszer, de nem a mostani verzióval.

    Több év alatt az 50GT60-as Panasonic plazmám mindent vitt röcögés nélkül egészen a "b" verziós 8 LE megjelenéséig, nem hinném, hogy TV-ben lenne a hiba, ráadásul ahogy korábban is írtam, másik TV-vel is ugyanez a hiba előfordul, de most már megnézem a Dell monitoromon is.
    Nálam nincs döcögés, erre az a válaszom, hogy nem hinném, hogy az LE-ben van a hiba. :)

    Amúgy különösebben már nem húzom fel magam a dolgon, mert pl. a hardveres gyorsítás kikapcsolásával a legújabb 8-as LE is megy gond nélkül, de ez (hw gyorsítás) elvileg nem szól bele az fps-be, vagy igen?
    Pont hardveres gyorsítással nincs gond, nagyon érdekes és különös helyzeteket produkál ez a tesztelés. :)
    Minden beleszólhat mindenbe, ahogy olvasom az LE fórumon a történéseket, elég sok összeföggés van a dolgok között és nekem volt olyan esetem valamelyik verziónál, hogy néhány videó csak HW gyrosítás nélkül volt jó, aztán a következőben már javítva lett és HW-vel is jó, azóta sincs gond. Az a helyzet, hogy a tezsteléseken és a beállításokon kívül nem nagyon merülök el a háttértartalomban, szóval nem nagyon tudom, hogy mit és hova programoznak, az biztos, hogy minden mindennel összefüggésben van.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák