Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz junkpod #15310 üzenetére

    Amúgy nekem valami még nem frankó. Tegnap is volt olyan, hogy lejátszás közben kicsit darabos volt a megjelenítés ami pause után megjavult, mintha sávszélesség gondja lenne...
    Ilyennel még nem találkoztam, esetleg nem a buffereléssel volt gond? Igaz, csak egy filmet nézem meg illetve 1-2 sorozatepizódot, de ma du. lehet, hogy lesz egy kis időm és akkor megnézem, hogy a kép minősége miben más, mint korábban.

    (#15311) envagyok
    A 7-essel is vannak gondok ha azt vesszük, persze másmilyen jellegű, de nekem eddig a beta6-os build a legjobb, hangsúlyozom, hogy csak saját anyagaim lejátszására használom, nincs torrent, iptv, stb. Eddig az egyetlen build ami minden anyagot hibátlanul visz, semmi csúszás, röcögés, stb, minden fps-sel jól teljesít.

    (#15314) djnice
    Csakhogy amit ő feltett képeket azok durván rossz beállításokra utaltak, inkább próbáld ki, nem ilyen látványos és már rég visszatértem volna a korábbi verzóra ha ennyire gáz lenne, mivel közel áll a szakmámhoz az ilyenek észrevétele.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák