-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz Alogonomus #46995 üzenetére
1)
Igen, ez egy lehetséges magyarázata lenne annak, hogy miért érdemes refresh-t csinálni. Ezt írtam én is:
"- más gyártástechnológiával készül és meghatározó az árkülönbség."
2)
mindenképp azt gondolnám, hogy az RDNA1-gyel legföljebb az alsó régiót fedné le az AMD.A raktárkészlet jó érv, egy abus cikk alatt én is megemlítettem, hogy a válság miatt lehetnek bennragadt készletek, amiket hamarabb terveztek eladni és annak kifutását az új szériával meg "kell" várni. De ha nem új gyártás, nem új válogatás, hanem már korábban legyártott készlet, azt nehéz volna refresh-ként eladni szerintem. Az rebrand. De ez persze most csak lovaglás a szavakon.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest