- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Envo_
aktív tag
válasz Petykemano #42458 üzenetére
aranyos hogy szerinted lineáris a skála (nem tudjuk még)
-
nagyúr
A 60-64 CU mellé kellene még +1 feldologozótömb (vagy hogy a rákba' hívják), meg +32 ROP, meg +128-bit. Ez a 400mm2-be belefér, viszont a 2080 Ti fogyasztásába szerintem nem - a csíkszélesség-előny ellenére.
Én is számolgattam egy kicsit - kíváncsi voltam, mennyit hozott az új uarch. Két összehasonlítást néztem végig: az RX 390-et és az RX 480-at. Az jött ki, hogy:
- A Hawaii-nál cca. 20-25%-kal jobb a Navi
- A Polarisnál pedig kb. 5-7%-kalUtóbbi az érdekes - ha nem lenne a kettő között ott a Vega, akkor azt mondanám, hogy jó, így kissé sovány. Persze itt még mozoghatnak a dolgok a driverek rendbetételével.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
hokuszpk
nagyúr
felve mondom, hogy igen.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Cathulhu
addikt
Ha ez ilyen egyszerű lenne (értsd jól skálázódna fölfelé a navi), akkor most nem az 5700 lenne a csúcs. Már csak a presztízs értéke megérné azt a pár tucat misit amiből ki lehet hozni egy új designt, ha az tudna versenyezni a 2080ti-vel és ott a margin is nagyobb. Ennek ellenére még mindig a VII a csúcs, a nagy navi meg csak pletyka szinten létezik. Komolyabb gondok lehetnek ott egyelőre
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest