-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz Petykemano #54479 üzenetére
Pont ezért adtam el az RX5500 XT met, lehet annyira nem voltam lekorlátolva de kerestem 45000 et rajta úgy hogy 1 évig használtam!
Másik oldal budget PCIe kb filmezésre jó 3.0 x16: [link]
Ő pedig 12% al gyorsabb RX 5500XT nél +minden mostani technológiával, szintén x16 al: [link]
Lehet olcsóbb is mint amennyiért vettem az RX 5500XT t, ha lemennek az árak és van felette még egy TI verzió is!Ez az én véleményem de 2019 be is csak mobilról áthozott verziók voltak és most is, úgy hogy itt nekem nem nyerő ez az árkategória! Egyszerűen mindenbe jobb amott, még Encoder minőség ügyileg sincs fejlődés AMD nél, akkor lehet maradnék mer nagy Ájemdé fan voltam eddig!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest