Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz MaUser #2867 üzenetére

    Persze mennek, mert a szolgáltatás megvan, de a támogatást az AMD nem biztosítja. A gyártóknak elérhető a driver minden WHQL-es megjelenés után. A notebook gyártójának kell engedélyezni a szolgáltatást. Ezt természetesen nem kötelező megtenni, mert az AMD a gyári drivertámogatást csak akkor biztosítja, ha nincs aktiválva a Switchable Graphics. Ez le is van írva a driver noteszében. Ha aktív a Switchable Graphics, akkor nem tudod telepíteni. illetve telepítheted, csak a szolgáltatás nem fog működni.
    Az Optimus is egy megoldás, csak nem olcsó.

    Régebben nem is volt gyári támogatás az AMD-től. Alig 7 hónapja érhető el a mobil Catalyst. Ezelőtt a notebook gyártója felelt minden funkcióért. A gyártó továbbra is támogathatja a saját drivereivel azokat a funkciókat, amiket eddig támogatott. Minden notebookgyártónak joga van átírni a gyári drivert.

    A béta szolgáltatás továbbra is él a régi termékekhez. A végleges szolgáltatás a végleges Flash Player 10.1-gyel a jól működő GPU-khoz maradt meg. Természetesen visszakapcsolhatják a régi GPU-khoz is, csak azokra hibát jelzet az Adobe. Ezért csak beta támogatás van beta flash playerrel.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák