Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz w1n1x #6986 üzenetére

    C-states ugyanúgy tudja áramtalanítani a terheletlen magokat, így különösebb gondot nem okoz, hogy nem veszi vissza a feszt.

    #6990 MPowerPH : "a mernokok ezt igy talaltak ki"
    Nagy divat lett ezzel dobálózni. :( A mérnökök nem így találták ki, hogy PBO meg CO meg AutoOc, hanem alapvetően PB és gyári paraméterek mellett. Ezek ugyanúgy garancia nélküli tuningok, mint az Allcore vagy /CCX beállítás.

    "Mar az Intel is dobja ezt az all core OC marhasagot, es atallnak a hetkoznapi hasznalatban is joval hasznosabb single core boostokra"
    Az Intel már 10 éve átállt (Sandy Bride generáció), csak mindenki használta tovább allcore OC-val, mert úgy mégtöbbet ment, ellentétben a Ryzenekkel, ahol néhány proci teljesen döglött allcore, így inkább a PBO módszer terjedt el, ami toleránsabb a gyenge példányokkal.

    "Mindig oda lyukadunk ki, hogy ezek a zsenialis mernokok egy idiotak, es a sima user jobban tudja."
    Eddig annyit tudtunk meg, hogy Te nem vagy mérnök, de közben magas lóról osztod az észt, hogy a mérnökök így meg úgy, meg ezzel szemben a "sima userek". Miközben így nyilván fogalmad sem lehet róla, milyen egy mérnök munkája, milyen döntéseket és kompromisszumokat kell adott esetben hoznia, és nyilván arról sincs fogalmad, milyen végzettsége van a szerinted "sima user"-nek. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák