Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz fisi #4867 üzenetére

    Engem nem zavar, de itt megjegyzem, a luxus, es teljesen folosleges feature -oket tartalmazo alaplapba a Asus Prime X570 Pro meg nem tartozik bele. Az egy teljesen esszeru valasztas, X570 belepo kat. folott, amolyan kozep-kozep, szoval itt meg csak nem is Rad gondoltam.
    Egyebkent az Auto PBO az itt OC -nak szamit, es sokszor rosszabb, mint az a PBO, ami be van allitva rendesen.

    HSM: Pont a meregdragan vett cuccok, es foleg a hutes az, ami rohadtul meger minden penzt, ha van annyi folos, es ez a hobbid. :U Nalam siri csond van, a homersekletek szvsz Ryzen alatt meg inkabb kiugroan jobbak, mint a leggel elert eredmenyek, es nem veletlen nincsenek olyan kirivoan magas ertekek, mint Nalad. Es ez a hutes kiterjed a VGA -ra is. Es az uj CPU-VGA -k boost algoritmusa erosen fugg a homerseklettol, szoval itt kapasbol elonybol indulnak azok, akik nem leggel szenvednek. Zajterhelest mar nem is mondom.

    Aki PC -vel jatszik, az meg mar regen atlepte azt a hatart, ami racionalis. Szvsz errol kar is itt beszelni, ilyen VGA arak mellett. Aki racionalisan gondolkodik, az jatekra vett egy PS5 -ot, es boldog ember. Radugja az OLED -jere, es nincs vele gondja. Meg van mellette egy APU -s gepe, amin tud dolgozni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák