-
IT café
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz wwenigma #11077 üzenetére
Honnan szedted azt hogy 60-70°C , meg miért vagy annyira biztos benne hogy normálisan megy 4.2-t mikor itt van előttem és látom hogy nem. (és nem, nem user error, simán csak ultra-low-quality silicon)
Hidd el nem úgy teljesít mint a reviewereknek kiküldött, válogatott példányok, napjaim mentek el a konfigurálgatásra (full auto-tól a manual összes létező permutációjáig), tesztelgetésre, és tudom hogy nem megy annyit.Annyi okos van ebben a topicban, fudinak is hobbija megmondani a tutit olyanoknak akik nem is az övével azonos hardverrel rendelkeznek... látom a példamutatása eredményre vezetett, ennek a "Netto hulyeség"-nek örömére én léptem is a topicból.
Turenkarn
-
Floyd80
addikt
válasz wwenigma #11077 üzenetére
A lottó mellé még tegyük hozzá, hogy mainboard limit is van sztem. Én is azt hittem, hogy a proci "selejt", de másnál is megáll 4192-nél pl. Aorus B450-en (PBO meg minden SPM fokozat maxon), miközben manualban simán allcore 4200-re tettem. Kb 1.425-öt adtam neki, csak próbaként.
3600 tulajok sztem inkább Asus vonalon érnek el magas órajelet, illetve 570-es chipset-tel, bár azzal meg nem sokan használják. Utóbbi két mondat inkább kérdés, aki tudja erősítse meg.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Asszociációs játék. :)