Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Leon77 #6234 üzenetére

    Azt még hozzátenném, hogy én amikor játszom, akkor én nem egy steril-tesztrendszeren játszom ahol fent van a Windows meg a játék és kész, nálam mindig fut firefox 10-20 lappal, YT videókkal a háttérben (pausolva) van vírusíró, torrent, ha valamin dolgoztam (Word/Excel virtuális gépen keresztül) akkor abból nem fogok kilépni, csak azért mert akarok játszani fél órát.

    Szóval ezzel csak azt akartam felvezetni, hogy szerintem egy élő rendszer amit használnak is, az így néz ki. És egy ilyen konfigurációban én megkérdőjelezem azt, hogy a steril tesztekben látható "milyen jól fut az i5, de még az i3 is" az a való életben is olyan jó és akadásmentes és vajsima lesz, ha még 5-6 alkalmazás fut a háttérben és hajnali kettőkor a Windows update azt gondolja, ideje aktivizálnia magát.

    Szóval bár nekem nincs még RyZEN (annyira nem használhatatlan az i5, hogy hajtson a tatár, de azért szeretném majd lecserélni), de ahogyan mások élményeit olvastam többmagos erős processzorok kapcsán (6800K ilyesmi) a való életben amikor jól megvan terhelve a gép egy más folyamatosság-élményt ad mint holmi i5 vagy akár egy kommersz nem tetőig-húzott i7.

Új hozzászólás Aktív témák