Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz 용 Bob #25355 üzenetére

    A probléma annyi hogy tuningnál - optimalizálásnál jelentkezik csak a jelenség , és egy adott frekvenciához tartozó fesz minimumnak meg kell lennie, ott ahol a stressz tesztek kidobnak már, vagy be sem bootol az egyértelműen kevés , de mivel Os alatt a programoknak van bizonyos "hibahatára" / vagy csak nem fut eleget egy bizonyos teszt így fordulhat elő.
    Pl.: aki munkára fogja és biztosra akar menni ott nem ritka a 24 órás prime small fft - blend & 30-50 körös IBT Max ,stb stb. Na most ehhez képest mi mezei userek ennek töredékével megelégszünk , mert a felhasználási területünk különbözhet vagy nincs meg a megfelelő technikai háttér /hűtés/ , esetleg csak az időt sajnáljuk rá így ezért probléma bármikor jelen lehet. (elnézést a kivételtől)
    Ami cpu-m így adta meg magát azt beküldtem teljes leírással kivizsgálásra és ott közölték a jelentésben hogy egyértelmű feszültségkeveslet- ingadozás okozta az egység meghibásodását. (Érdekes módon nálad is megszűnt a hiba feszemeléssel! :K ) Miután volt itthon pár kocka Fx-em így persze nem garanciális kivizsgálásra küldtem be csak egyszerűen érdekelt a probléma miértje.
    Ekkor esett le hogy álltalánosságban miért is vannak alapon ugymond túlfeszelve a processzorok amit mi utolag otthon "optimalizálunk" ;]
    Ezért is kezdtem a válasz hsz-emben #25340 hozzád hogy "Többnyire Vcore fesz többlet megoldja"
    mivel már pár embernek így meg lett oldva.

    Sorry a hosszura sikeredett , direkt nem off-ba raktam. :R

    [ Szerkesztve ]

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák