-
IT café
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
crm250
csendes tag
válasz Raggie #42567 üzenetére
Pontosan ebben a dillemában voltam én is, hogy neten találtam ilyet is, meg olyat is, ahol a Vrm1 nek ezt karikázták be, illetve olyat is ahol a másikat.
Azt, hogy az accelero pocsék VRM űtésben tapasztalatból én is alá tudom támasztani. Próbáltam termo ragasztóval, illetve próbáltam akasa thermal tape-el is, nagyjából mindkettő ugyan oylan magas, 100 fok feletti értékeket produkált aida64-el tesztelve, kb 5 perc után, ezért le is állítottam mindkét esetben.Ami segített ejeln esetben az a gyári 95 fokról levett hőmérséklet 72 fokra, mert úgy haamrabb kezdi emelni a venti sebességét, mielőtt még a VRM1 nagyon bemelegedni. Ilyenkor felmegy kb 95re, de addigra elkezd dolgozni kb 1300 környékén a venti, majd 1700 környékén és így szépen visszahűti, kb 85 fok környékére.
Egyékbént mindenkinek köszi a segítő hozzászólást!
Még egy kérdés, szerintetetek létezik direkt VRM1 Hűtő, mely rácsavarozható, vagy ha nem, hogyan lehetne és miből barkácsolni rá egy nagyobb felületű hűtőt?
Köszi a tippeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest