- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Remus389 #13819 üzenetére
Én csak arra próbáltam utalni, hogy egyfelől a 480-ak alatt erősebb VRM tuning szempontjából előnyös, valamint az emiatt magasabb TDP korlát és a jobban válogatott GPU... Könnyen lehet jóval nagyobb előnye is a 480-nak, mint 10%... Csak a számolókapacitása magában több, mint 10%-al nagyobb azonos órajelen, és rakd hozzá a magasabb garantált órajelet is.....
Ezzel egyet értek, hogy a 8GB adott esetben sokkal többet érhet, mint némi plusz GPU-erő, de ha már azt a 15K-t ráfizetem a több ramra, akkor már a 10K-t is rátenném az erősebb GPU-ra, és igényesebb körítésre.
Na persze, a gyárilag is 90+ fokos VRM-el majd még húzol rajta egy 1400Mhz tuningot a 470-en... Felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Remus389 #13819 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Én is a spórolás jegyében válaszottam a 470-et. Így is nagyon rá kellett beszélnem magam a kártyára, mert ennyit még VGA-ra nem adtam ki.
A gyártót tekintve viszont lehet válogatni azért. A nitro ugye rövidebb, van akinek az is szempont lehet + ott gyorsabbak a memóriák is. Az MSI halk és hűvös, bár itt nincs hűtve a memória a 470-en. Az XFX nem ismerem, de biztos annak is megvannak az előnyei. Gari is mindegyikre lehet 3 év.
BReal, akkor linkelj is pls, de azért illene azonos gyártó termékeit összevetni.
Ahol én vettem, ott volt MSI és ASUS. Kérdés nem volt hogy melyiket vegyem. A 470 X 8G volt 65000, a 480 X 8G 77000
Semmilyen körülmények között nem jött ki az, hogy jobban megérné a 480 nekem.
Az árak pedig áfa nélkül vannak, mert úgy sikerült vennem. Azért sem tudtam másból válogatni.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest