Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz HSM #39240 üzenetére

    80 mm 6500rpm 12V on, ezt hangoltam be halkra, ha kell kifújja a kábeleket a házból.
    Bocs nem részleteztem eléggé milyen 8 centis venti! :DDD

    Ez pl 10000 es rpm és szerintem alacsony fordulaton nem hangos.

    10000 rpm

    "Az pedig nem tapasztalat megosztás, hogy mit és hogy nem volt hajlandó neked beépíteni a boltos, vagy mit gondolsz butaságnak. Ez vélemény nyilvánítás, és ha kellően sok marhaságot írsz (írtál), akkor abba okkal fognak emberek beleállni."

    Hát pedig de, konkrétan megtagadta mert pont ilyenekből volt elege és mondta hogy ha fellazulnak a forrasztások a nagy hő miatt akkor ő nem fogja cserélni garanciába mert beleegyeztem, azt csak mellékesen írtam mellé hogy a ventilátornak se mindegy hogy hűti a kis 50 fokját maxba vagy minimum 70 fokot beszív meg még mellé az elektronikát is hűtse ami 60 fokot soha nem ér el sztem ha 50% át se használod ki a tápnak, és emellé olyan hőfokok vannak hogy kiolvad az olaj vagy a szír a ventilátor csapágyaiból, ez ne legyen már rendeltetésszerű. 80 - 90 fokokat vízzel kell hűteni mert az jobb megoldás.

    És itt a vita abból indult hogy 5 fokkal lehúztam a videókártyát mekkora császár vagyokra írtam hogy egyszerűbb lenne ha raknál mellé egy ventilátort ami pl az alulfeszelés mellett egyszerűbb. De nem tehetek róla hogy tele van Magyarosság baglyokkal és a legapróbb rezzenésre is felszökik a vérnyomása a sok extreme gamernek.

    De inkább mókoljatok a sok driverbe a sok feszültséggel meg MHz vel mert sztem inkább már hobbi hogy lehet állítgatni normális hűtés helyett mint az oviba a kirakós kb.

    Ezt imádom a magyarokba ha nem egyezik a véleménye valakinek akkor porig kell alázni mert nem a tömeggel megy, van önálló gondolkodása amit érvekkel alá is támaszt. Erre az alulfeszelésre semmi épp érv nincs max valami fétis hogy szeretnek kínlódni az emberek.

    De hadjuk a témát mert sztem egész felvonulás lesz itt a fórumon, én inkább hűtök normálisan mint alulfeszeljek. Bemegyek majd a boltba mikor TV t akarok venni azt majd megkérdem mennyire kell alulfeszelni a TV t is hogy ne melegedjen! :C

Új hozzászólás Aktív témák