Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Tehát akkor az Asus V2 7850 -nek egy darab 6 pines tápcsatia van, igaz?
-
Alpachino
veterán
válasz DeathAdder #9203 üzenetére
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
pityeszka
őstag
Egy Heaven bench...12.8
link[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
kovsol
titán
-
pityeszka
őstag
sry, dupla
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
gyuromoj
veterán
Ez már igen jó eredmény.
Úgy néz ki hogy hétfőn postázom vissza Gianni-nak a kártyámat, mert hangos a hűtűje és tuningban se a legjobb. Remélem kicserélik. Lehet benevezek egy V2-re vagy TFR-re esetleg Hawk ha találok jó áron.(#9209) kockaharcos
Akkor én egy antituningos karit fogtam ki. Nekem 1299mV mellett 1250/1400-on ment le hiba nélkül. Remélem ha télleg kapok újjat, akkor az jobban fog menni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz csucsbicep #9217 üzenetére
Köszi
Proci még ht nélkül 4,8on. -
Dealer95
őstag
Na feltettem a 12.11 beta6-ot.
Az eddigi 1100Mhz helyett mostmár 1150-en is stabil alapfeszem (1,138) a 7850Egyébként miért van az, hogyha feszültséget emelek, akkor kifagy a gép, de úgy, hogy a reset sem segít. Csak a power gomb hosszas benyomásával tudom kikapcsolni a gépet.
Eközben a VGA ventije kb. fullon pörög.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
TomiLi
addikt
Nem tudom, hogy szóba került már (reggel óta több mint 150 hsz. gyűlt össze), de a Sapphire rövidített nyákos 7870-t, hogy lehet beazonosítani?
Van említve Dual Flex-ként, a gyártó honlapján HD7870 GHz EDITION néven van.
Mi ennek a vga-nak a cikk száma? Tudnátok ebben segíteni?Bogyorisz
-
kockaharcos
senior tag
A direct CU II v2-n Dual bios van?
-
mrhitoshi
veterán
1,3 V a maximum adható feszültség ?
Mert akkor lehet megpróbálkozok az 1270-el.
1,21V-on (azt hiszem), lement a 3DMark teszt 1250-en. Egyúttal kipróbálnám az új bétát.PS4
-
seederking
őstag
Tényleg annyira jó a 12.11b,érdemes 12.11b4-ről cserélni?
-
Garsza
veterán
Ismeri itt valamelyikőtök Brav3T nevű eladót, esetleg személyes tapasztalata van valakinek vele.
Mert szeretnék venni tőle egy alaplapot meg procit és nem szeretném hogy átverjen. -
seederking
őstag
Tudtátok ezt::
/Bocsi google fordító/""AMD Radeon HD 7890 Tahiti LE
Írta: Hilbert Hagedoorn on: 2012/11/08 09:51 | 5 comment (s) ]Már korábban beszámoltunk, hogy a Radeon 7900 chip lenne költözött a 7800 felállás. További részletek most felszínre,. Szerint egy új információk a "Tahiti LE" SKU már márka neve Radeon HD 7890. Információk, mint órajellel, mag és a memória konfigurációk még ismeretlen, az új SKU szerint a jelentés kerül tervezték, hogy 15%-kal gyorsabb, mint a GeForce GTX 660, átlagosan miközben hasonló árú.
AMD nyilvánvalóan törekszik az ünnepekre ezzel a termékkel."" -
nagyúr
-
kovsol
titán
Nem tudom van-e itt aki CoD4 -el játszik rajtam kívül és tapasztalt olyat, hogy néha vannak kis pici beakadások? fix 125fps el játszom minden kimaxolva a grafon a gpu kihasználtság 20% cpu 5% szóval nem hiszem, hogy a gép kevés és azért akadna be. A hd6850 és a hd3870cf el ilyen gondom nem volt. Lehet a driver miatt csinálja ?
May the Force be with you!
-
B4l!nt
aktív tag
válasz DroiDMester #9235 üzenetére
Vadi uj, 68 privat forrasbol
-
Prof
addikt
Látom nem ismered az értékelési rendszert az aprón. 117 piros pont
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
B4l!nt
aktív tag
válasz DroiDMester #9240 üzenetére
1,21v. 1250et vite de meg csak 1 oram volt tesztelni. Nincs meg meg a vege.
Igen minden defaulton.
-
tasakos
tag
Egy kis gyorsteszt.
Jelen állapot szerint nem sikerült kifognom az év tuning gpu-ját, de azért nem panaszkodom, bőven átlagos szint megvan.
Alapfeszen ami nekem 1,219 max 1200-at megy a GPU. Ramokat egyenlőre nem nézem, úgy sem hoz sokat.
Ez 1250Mhz-es GPU-val készült. 1.260 V-on.
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
Garsza
veterán
Köszi a válaszokat.
Még nem biztos hogy veszek mert egyszerűen nem bírok dönteni hogy mit csináljak.
Arra gondoltam váltok Intelre a teljesítmény és fogyasztás miatt
Asrock Z77 Extreme4 + I5-3570K párosra gondoltam ez 84500HuF volna
Közben hirdetem a jelenlegi procim meg alaplapom a procira úgy néz ki van vevőm de a lapért nem nagyon kapkodnak 43000HuF ért hirdetem (sok volna érte?) és félek a nyakamon marad úgy hogy most azon filózok hogy inkáb veszek bele egy fx-8320 procit. (meg egy kicsit sajnálom is a lapom).[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Segítsetek már légyszi.Nem mutatja az asus gpu tweak a fesz-t (nem tudom beállítani)
Már vagy 3x megnéztem droidmester videóját.Nem is az órajellel van gond hanem a fesz csúszkát nem mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest