Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz sepsi0 #53363 üzenetére

    Szeretek a saját tapasztalatomra hagyatkozni, nem olyan tesztekre, amelyekkel valaki direkt meg akar győzni, ennyi az egész. :R (Ebből mondjuk a csúcsok a valóságot enyhén és érzékelhető céllal kerülő VGA-tesztek. :((( ) Az említett VGA alá szinte bármelyik megoldás jó, de éppen elég alaplapos tapasztalatom van ahhoz, hogy a legolcsóbbakat a legmárkásabbakból se javasoljam senkinek, illetve persze nem feledkezem meg a hosszabb távú használhatóságról, de ez megint preferencia kérdése. Én szeretem az évekig kitartó cuccokat, mert ezek ált. a kezdeti magasabb ár ellenére olcsóbbak a folyamatos cserélgetésnél, és kevesebb a lehetséges hibafaktor is. Ezek az én szempontjaim. :R

    tka: Karit karira vásárolgatsz, ez szép. :Y Vettél volna egy drágábbat. ;) Viccet félretéve: írd felül a gyári profilt minőségi beállításokkal, és máris szaladni fog a BF4. Hogy ezt ?x írtam már, de senki nem keres... Mihelyst nem "optimalizál" a driver, rendben fut a program. DX-ben és Mantle-ben is ez volt a megoldás (előtte még random kidobás is előfordult a nagy laggolás közepette), ami persze ezúttal sem jelent 100%-ot.
    AB tökéletes megoldás, viszont a driver saját órajel és feszvezérlését ki kell irtani, és kézzel profilt váltani. Így nem hülyíti meg és teszi tönkre a VGA-t a szükségtelen órajel és feszváltásokkal.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák