Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz Monochrome #1808 üzenetére

    Amíg betölt a win, addig nem baj, hogy teker a kopter, sőt... Az x6 teljes terhelésen elég sok hőt fejleszt, ehhez méretezték a hűtőjét, persze az esetleges tuninggal nem számolva. Annyit tud is az a hűtő, de többet nem. Ha lecseréled, akkor win töltésekor előfordulhat az a szerencsétlen állapot, hogy túlmelegszik. (Nem tudom, hogy az amd procik rendelkeznek-e már hőfokvédelemmel, az intel ilyenkor lekapcsol. :F ) Ezen további házventi beszerelése sem fog segíteni. Az a levegő házba kerül, nem a proci bordájára, ott kell hűteni.
    Ha az alaplap hőfokvédelme aktív, akkor figyelmeztet, mert el kezd vonyítani, hogy gáz van. Ha nincs bekapcsolva, akkor engedélyezd és 60°C állítsd. Ha vonyít, felejtsd el a korábbi ventillátort. Marad a hűtő csere, bár én inkább ezt javasolnám kapásból, ha olyan elviselhetetlen az a 60 másodpercnyi zúgás.
    másik, nyáron se lesz nyerő a régebbi - valószínűleg kisebb légszállítású - venti. Alapból melegebb levegőt hajt keresztül a bordán. Ha van légkondi, az más.

    [ Szerkesztve ]

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák