Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    7végi élménybeszámoló:
    Elmentünk Pécsre. Asszony gyerek korában volt kirándulni, meg átutazóban a munkatársaival megálltak ott kávézni, etc. Gyerekek és én még soha nem voltunk. Most egy napot rászántunk, nagyon kevés volt.

    Első megálló: TV torony. 2 felnőtt+2 gyerek ~4000 Ft a belépő. OK, gyerünk. Mondjuk lent már fura volt, h kevesen vannak, de OK, szombat délelőtt van. Lent a WC eléggé albán volt, ott is olyan, ami túlélte a bombatámadást, de repeszt kapott... Sebaj, ez biztos nem ide tartozik. Jegypénztár szocialista jellegű volt, kis retró-máv pénztár beütéssel a Józsefvárosból. Lift jön, 25 emelet magasság fel.

    Fent étterem+cukrászda. Kilátás jó, a WC berendezése visszarepít minket a korai szocializmusba, de legalább minden tiszta. 10.40-kor a II. oszt étteremben közlik, h enni csak jó egy óra múlva lehet. WTF? Reggeli étlap nincs, pedig az eléggé minimális elvárás lenne (olyan ételek, amiket egy pincérlány is összeüt 15 perc alatt...). OK, akkor feljebb megyünk a kilátó részre. Kilátás van, meg szél. Egy rész lezárva, valamit majd csinálnak. Az étteremben volt egy útmutató, h hol-mit látsz, itt semmi, se távcső (bérelhető az van lent...), se valami történeti akármi (OK, a liftben volt 4 db A4-es iromány a történetéről, legyen elég, vagy nézd meg neten.).

    Egyszerűen szánalmas, h ilyen lehetőségből ennyi a max amit kihoznak. Nyilván nem maszek kézben van, ennél fogva minden mindegy. Az biztos, h ez aranybánya lehetne, de hát ugye a mecseki bányáknak annyi...

    Ezután jött az állatkert... uhh, ehhh. Kalandos. Parkolóhely nincs. Semmi. Pedig van ott egy parkos (gazos) rész, ami a gazdasági bejárathoz vezet, ott is lehetne vagy 20 parkoló. De az út szélén, ahol amúgy is állnak, normális festéssel még többen elférnénk. Az állatkert amúgy frankó, aki teheti nézze meg. Csak egy érdekesség: a vérszomjas kecskékhez lehet menni simogatni... és egy ösvényen a majmok közé is lehet menni (sapka ajánlott, nehogy vkit ott tartsanak... ;] ). Csimpánzt nem láttunk, a nagyvadak hűsöltek, de a legtöbb állatot jól körbe lehet nézegetni.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák