-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz vladtepes2 #12936 üzenetére
Nekem ma sikerült eladnom, holnap adom fel postára. Ha nem jön közbe semmi akkor kevesebb mint 10-es "bukóval" ugrok ki belőle. Nem hittem volna, már 110-ért láttam kártyát az aprón.
Van egy "gamer" notim 1060assal, el leszek vele a következő másfél - két hónapban. Megvárom még az új AMD kártyákat, aztán ár/érték alapján döntök, mint pár hónapja a 2070s és az 5700xt esetén tettem. A 3070 izgatja fantáziám, de ha a 2080s ára beesik 150 alá, vagy a 2080ti ára.... Nagyon kis kellemes kártya volt, elégedett vagyok vele. Öröm volt itt csevegni veletek a topicban uraim
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest