Új hozzászólás Aktív témák

  • raidx

    őstag

    VirtuálBoxba kipróbáltam a VortexBox 1.8 freeware NAS + médiaszerver progit és egész megtetszett. A napokba kipróbálom élesbe egy D201GLY lapocskával. Először megijedtem, mert a fájltípusoknak megfelelő könyvtárak nem írhatók. Később rájöttem, azok csak linkeket tartalmaznak amit a rendszer automatikusan generál. A feltöltéseket a files mappa megfelelő almappáiba kell elkövetni. A CD/DVD rippelés virtuálgépen nem ment. Ezért is akarom élesbe kipróbálni. Állítólag magától rippeli az audio és videó CD/DVD-ket. Interneten keresztül is olyan simán elérhető mint a lokális hálózatból. Van torrent kliens is benne, az meg a files/downloads mappába pakol.
    Nem kell neki erőgép, de azt írják, a rippelés miatt nem árt egy kicsit jobb öreg.

    Ja! Az alapja Fedora 14. Linuxosok előnybe!

    Ami egy kicsit furcsa, hogy telepítéskor kér jelszót amivel a későbbiekbe automatikusan be is jelentkezik. De külső eléréskor nincs semmi jelszókérés. Még a torrent kliens (transmission) webfelülete is jelszó nélküli. Így kicsit kockázatosnak tartom a netre kiengedést.

    Ha összeraktam a célgépet, majd a Rippelésről beszámolok még.

    Igy VirtualBoxba a memória amit a virtuális gép kapott, Proci nem megy jobban mint egyéb lejátszáskor pedig az Asrock E350M1-en fut minden. Hangzással megvagyok elégedve.

    Szóval érdemes kipróbálni. [link]

    Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

Új hozzászólás Aktív témák