- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longhandd
tag
válasz satee76 #8995 üzenetére
Ha jól értelmezem a táblázatot, akkor az AMD A 8-5600K vga-ja egyenlő a HD 7470-el. Azok a kártyák amik + jelet kaptak gondolom erősebbek, de együtt tudnak dolgozni. Jól értelmezem?
" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon
-
hegegabi80
addikt
válasz satee76 #15636 üzenetére
Alap dolgokra gondoltam, hogy bőven elég. Mondjuk játékok se lennének a legújabbak, meg olyan gépigényesek. A felbontás 1280x1024, és ez egy jó darabig marad is, nem lesz hd meg ilyesmi.
A6 6400K néztem ki, 2x2 gb 1600Mhz-es rammal. Munkatársamnak lenne, és elég költséghatékony megoldás lenne + kevés fogyasztás.
É milyen játékokkal próbáltad?A neten nézegettem teszt videókat, és azért elég szépen teljesített a kis APU.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz satee76 #17424 üzenetére
Mit vársz egy két magos 13000ft-s procitól? Amiben még igp is van. Ráadásul abban a kategóriában nem is rossz. Minél kisebb a felbontás, annál erősebb proci kell hozzá. Tekerdfel a felbontást nagyobbra. Akkor jobban fog dolgozni a kártya. Cseréld ki a procit egy 4 magosra. Mivel van vgád, egy igp nélküli athlonra, és meg fog táltosodni a géped.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
marcus1
tag
válasz satee76 #17424 üzenetére
helló én most cseréltem le az a6 5400k m egy x4 740 re csak 65w tdp itt aprón használtan garival 13000ft. sztem meg érte sok minden gyorsul és a játékok is simábban futnak.Én meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
A tegnap már történelem,a holnap még rejtelem,DE A MA ADOMÁNY.
-
patomi
őstag
válasz satee76 #17420 üzenetére
"Az Aida és HW monitor sem látja GTX-et, csak az APU IGP-jét, ami persze nem elsődlegesnek van beállítva (teljesen nem tudtam kikapcsolni)"
Ez valami vicc? Hova kötötted a monitort? Nálad elég súlyos driver problémák lehetnek ezek szerint.
Mondjuk ezt sem értem:" 2004 óta vagyok AMD fan." mégis GTX karit teszel mellé AMD helyett.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz satee76 #17430 üzenetére
Szerintem, ha nem látja az AIDA pl. akkor valami gond kell, hogy legyen a deriverekkel. No meg, ahogy írta a kolléga ennyire tudja(ezen a felbontáson) kihajtani a kis proci a GTX-et.
Ja ez igaz, csak nekem valahogy természetesebbnek érződik, hogy AMD proci mellé AMD vga. Nem mintha nem menne el nvidia kártyával is ugyan olyan jól.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
félisten
válasz satee76 #17420 üzenetére
Az APU-t BIOS-ban le tudod tiltani elég könnyen. AMD APU mellé GeForce telepítésénél szerintem ez alap kellene, hogy legyen, aztán a driverrel el lehet bohóckodni, de szvsz ez az első.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz satee76 #17436 üzenetére
A75 Ext4 nem létezik, az adatlapod alapján A85 Ext4-ed van...
Megnéztem, és tényleg nincs, ami igen érdekes, A88-on nekem mintha lett volna, Gigabyte-on meg tutira volt. Így az alapértelmezettet raknám PCI-E-re.
BIOS a legfrissebb? Azt sem árt update-elni...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz satee76 #17727 üzenetére
Persze! de ha használsz fraps-ot amivel a videót rögzítettem, tudod, hogy kb 30% levesz a gép teljesítményéből miközben felvesz! ha kilövöm, 40fps el fut a játék. Bár nem szoktam a gépen játszani (Kivéve Mass Effect csak gondoltam lenne akit érdekelne, hogy azért egy APU-val is el lehet játszogatni
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest