Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz *Ropi* #41228 üzenetére

    reagaltam is a kritikakra, a tiedre is. csak az ilyen engedd el stilusu dolgok nekem nem tetszenek, mint ahogy kacsintgatasok sem.
    ha jeah irja be, hogy shiftdel, neki is elmondom a kevesbe szolid velemenyemet :)
    az a baj ropi, hogy ami szted egyertelmuen komponalasi hiba, az masnak lehet teljesen megszokott. valtozik a fotozas, stilusok, epp felkapott dolgok. ha most elkezdene ide postolni a sztem jelenleg egyik legjobb eskuvofotos, akkor valszeg kiosztanad, hogy az ember nem tudja az aranymetszes szabalyait se, azonnal menjen el egy yervant workshopra. ha mindenki ugyanugy gondolkodna, soha nem valtoznanak, alakulnanak a stilusiranyzatok fotozasban, vagy barmilyen muveszertben. ezzel nem azt akarom mondani, hogy az en kompom stilusalkoto, vagy jo, veletlen se. egesz egyszeruen nem erdekel, hogy szted ez egy komponalasi hiba.

    "akkor miért tetted a magadévá a képötletemet, vagy miért engem hívtál fel a reptérről amikor kint ragadtál, hogy ugorjak be helyetted slowman-ék esküvőjére fotózni?"
    tettem magameva a kepotleteidet? :DDD tobbrol is van szo? az igen szocska ruzzsal rairva a menyasszony kezere, azt elloptam ja. szoltam is pu-ben. eletem elso eskuvojen. annyira nem erzem szarul magam miatta, biztosan te talaltad ki kulonben is, legyel ra buszke :)

    "A saját felkészülési időmből szántam rád másfél napot, hogy keressek helyetted valakit ha már én sem érek rá mert másik esküvőn fotózom aznap - azt se felejtsük el, hogy utána annyit nem füstjeleztél amikor már tudtad, hogy hazaérsz időre, hogy "húzd meg a fülem", vagy valami. Mondhatnám azt is, hogy jössz egy nyilvános bocsánatkéréssel."
    utoljara amikor telefonaltunk, azt mondtad h 1 csajszi alternativa van, aki felejtos, ugyhogy reszedrol nincs tobb otlet, kerdeztel sok mindenkit...nekem ugy jott le, hogy te befejezted. valoban szolhattam volna azonnal neked is. sorry! gondoltam felrakod fb-ra, telefonalsz parat, nem gondoltam volna, hogy ezzel 1.5 napos programot csinalok neked, ha ezt tudom, nem kerlek meg, szerencsere masik ket fotos is segitett. kicsit el voltam foglalva. amugy ahogy gep ele kerultem, azonnal irtam neked egy szep nagy koszonomot.

    (#41229) Saccco nekem szamit, hogy kitol kapom a kritikat, milyen szinten van, foleg ha epp olyan jellegu a kritikaja, hogy mondjuk shift del, vagy ereszd el. max idaig nem nagyon fejtettem ki...mert altalaban probalom visszafogni magam...itt a forumon se nezem jo szemmel, amikor pl makro kepekrol okoskodnak olyanok, akik egy darab makrot nem lottek.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák