Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz mufi #5107 üzenetére

    "Á honnan.. ők teremtik meg a vállalati brandet, egy termék egész életciklusát, amiből a pénz van, az a pénz amit a vásárló a termékért fizet. Kicsit elszállt a világ a sok ITtől, aminek elhiszem én, hogy sokan örülnek, csak a többmilliárd embernek lehet pont nem arra van szüksége..."

    Megfordíthatom?
    Á honnan.. Ők teremtik meg a terméket amit elad és marketingelhet a termékmanager(vagy épp az eszközt amin megteheted), ebből pénz van az a pénz amit a vásárló a termékért fizet. Ja és ezek mellet az IT szolgáltatja, üzemelteti és fejleszti az összes modern eszközt amin a cég munkatársa dolgoznak, amin az ügyfél vásárol vagy amit megveszi. Amiktől gyorsabb a munka és jobbak az eladási mutatók. Az IT felel a CRM, ERP, elszámolási, könyvelési stb. stb. stb. eszközökért amitől a cég egyáltalán működni tud és azokért a hardverekért amin a munka folyik, vagy épp a szolgáltatások üzemelnek.

    Soroljam még, vagy átment? :D A Mai világ egyre jobban IT központú. Gyorsabb, egyszerűbb a segítségével és ezért akik értenek hozzá azt meg is kell fizetni. (Főleg mert hiány van... a növekedés mértéke sokkal nagyobb mint amennyi IT-s van és kell egy egy szakterületen)
    Kereslet-kínálat reláció megvan?

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák