- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz SSJmeszes #11162 üzenetére
Ha kicsit igényesebb növényeket akarsz tartani, akkor inkább 200W fele keresgélj.Az, hogy oldalanként lemarad 20-20cm, nem probléma, csak nem feltétlenül esztétikus.Nálam ~6-7cm van elhagyva két oldalt, de mivel magasan van az armatúra, így nem látszik a vízben hátrányként, na meg egy fénycső nem irányított fényforrás mint egy spot.
Az esőztetőből semmit nem hallanál erősebb felszínmozgatásnál sem.Én egy szobában alszok az akváriummal, de a szűrőnek sem hallom a hangját ha rácsukom a szekrény ajtót, pedig az eféle zajokra kényes vagyok.A legjobban a CO2-s porlasztókő surrogása zavar ami a szűrő palackban van, de azt meg csak napközben hallom, bár hamarosan száműzni fogom és veszek valami halkabb dolgot helyette.Nálad a szűrő mormogásától kell tartani, mert minél nagyobb annál zajosabb tud lenni.Ilyenkor nem mindegy a minőség."...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
aldebaran
őstag
válasz SSJmeszes #11162 üzenetére
Szerintem az a 120 cm-es fénycső a 160cm-es aksi felé kicsi.
Neked legalább ez kell:
Fénycső T5 HO F80W/865 daylight 6500K 16x1449mm Vagy itt a többi: [link]Ha majd én is megcsinálom az aksit, akkor abba is ilyet rakok, de az enyém 150cm hosszú lesz.
Ja és neked oltári mély az aksid, azt át is kell tudnia világítani a fénycsőnek.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest