Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    válasz apholyon #26249 üzenetére

    Nekem van egy peldany, eleg sokat kiserleteztem vele.
    Tapasztalataim szerint amit mindenkepp erdemes megcsinalni:
    Hezagolas, es a legalja kinai redvas zsir kitakaritasa a GB-bol, ezzel semmi ujat nem mondtam mondjuk. Rugocsere, a gyari tul eros, M100-M110-re erdemes cserelni. Figyelni, mert a Guarder SP110 mar 400 FPS fole visz! Hopup gumi, a gyari kuka, asszem en Guardert tettem bele, teszi a dolgat. A H lenyomo nekem nem jott be, de lehet csak en voltam bena mikor beraktam. Nozi - a gyari eleg vacak minoseg, nem is tomit jol, egy O gyurus alunozi mehet bele. Meretre figyelj, tobbfele is van!

    Amit mar odabizok:
    Belso cso:
    Cserelni nem kell, jo minosegu a gyari, de 8-10 centinkent erdemes ra tekerni 2-3 menet szigszalagot, igy zero mozgasa lesz a kulso csoben, na nem mintha amugy lotyogne, kb 0.1mm-rol beszelunk.

    Hengerfej
    A gyari eleg szellos, nem eleg passzos, de ezen lehet javitani par karika telfonszalaggal. Vagy venni bele egy alu hengerfejet dupla O gyuruvel.

    Csapagyak
    Mivel 400 FPS alatt vagy, erdemes lehet cserelni oket golyosra. Acelra nyilvan. A gyari amugy is eleg furcsa, kinezem hogy minimalis oldaliranyu elmozdulast enged.

    Adagololap:
    A gyari eleg gyenge konnyen hajlik, deformalodik, de mukodik (!), inkabb a butykoleshez jon jol egy merevebb adagolo, sokkal konnyebb osszerakni. Erdemes figyelni hogy pont egyforma legyen a gyarival.

    Atvezetekeles, T / XT csatizas:
    A gyari vezetekek eleg merevek, es vacak minosegouek, erdemes cserelni, de ez se kotelezo, ugy ahogy a csatlakozok csereje sem.

    Nagyjabol ennyi. Orok elet plusz egy ev kabe.

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák