Új hozzászólás Aktív témák

  • sharpapa

    aktív tag

    válasz macilaci78 #1459 üzenetére

    Én ezt nem vettem észre hogy a ruha visszahűtene. :F . Az én esetemben csak izzadás, qrva meleg, izzadás, qrva meleg....de biztos igazad van csak nekem nem tünt fel a dolog. :DDD A legutolsó saját szervezésü játékunkon 40 fok volt (juli. 21.) :U .

    Más:
    Tegnap Miskolcon volt az első erős igénybevétele az M16-nak. Hát szerintem mérföldekkel a ß előtt van (bocs hogy mindig ezt a fegyvert emlegetem, de nekem ez az egyetlen hosszabb távú összahasonlitásalapnak megfelelő tapasztalatom). Előfordult hogy egy-egy komplett rajt visszaküldtem vele (mivel védő voltam :DDD, és szakszommal eggyütt ráéreztem az álcázás, ellenség közelenged észrevétel nélkül, majd egész banda lehentel-féle dologra ;] ). Sokan meg is fogdosták hogy na nekik ilyen lesz a következő :D . És ami azt illeti ennek a hopupja szerintem nem olyan szar mint az eddigi alap JG-kben. Simán hozta bármelyik CA/TM lőtávját, annak ellenére, hogy a chrono mindössze !!350 fps-t!! mondott rá. És miután megismerkedtem a JG M4 széria szinte összes tagjával, végleg elhatároztam: ez lesz az én CQB-fegyóm :R...

    [Szerkesztve]

    "Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák