Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    BaKeSZ87: A CA nem felsőkategóriás az AS-ban! Felső-közép inkább. Felsőkategória inkább az ICS, Systema, egyebek. És mint mondtam, nincs hibamentes gyártó, a hibák gyakorisága az, amivel lehet mérni a minőséget. :U

    lajo: A töltőgázra gondolsz, akkor az a sima GBB, GNB-kbe való utántöltő. A CO2-s fegyókba kis patronokat kell venned, amelyek nem utántölthetőek, olyasmit képzelj el, mint a szódapatron.

    xtech2: Rákérdeztem és abból a [OFF]hivatalosan nem AA, hanem[6OFF] LR6-os méretű akkuból 2700mAh-s is van, ami azt jelenti, hogy az AUG-omban 8,4V-9,6V-os, 2,6Ah-s akksi fog figyelni. A tuninggal kapcsolatban: inkább WD-nél, mint a NoWarban, vagy a Bázisban és addig hordom hozzá, amíg jó nem lesz. Nekem eszközöm sincs hozzá, városi ficsúr vagyok. :( Amúgy az alkatrészeket onnan fogom megvenni, ahol a legolcsóbb. Majd lehet, bebandázok egy WGC-s rendelésetekbe. ;)

    mykos: Abban erősíts meg, légyszíves, hogy az így lerakódott szennyeződés a fegyóban a tisztítópálcával simán eltávolítható? Amúgy nem találtunk a NoWarban Marui BB-t, úgyhogy a Bázisból rendeltünk, tán ma ide is ér. :D Amúgy az alkatrészeket onnan fogom megvenni, ahol a legolcsóbb. Az akkuról is nyilatkoztam már. :) Viszont az SD5: szóval ki lett próbálva a kronó két korábban bemért fegyóval, az egyik egy 450fps-es M15, erre 430-at mért, a másik egy alap Mp5-K, erre 240-et mért a korábbi 240-re, tehát a kronó jó. Az SD5 hop-upját kínunkban mindkét végállásban kipróbáltuk, a 340 fps a nagyobb érték, a BB-hez pedig új zacsit bontottunk, kipróbáltuk másik csővel, másik hop-up gumival, másik rugóval, másik akkuval, semmi. Mindezt úgy, hogy az üres GB-nak a huzatja a tenyér-próbán nsimán üti a 400fps-t, a tömítések jók, a nozzle faint, a hop-up-gumi nem lötyög. :F A vége az lett, hogy a NoWaros srác aszonta, ha visszük WD-hez a stukit, ő állja a cehhet.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák