Új hozzászólás Aktív témák

  • Dluinet

    nagyúr

    válasz Wyll #8431 üzenetére

    Amit linkeltél könyvet, az egy @.#ˇ>. Én Deke Mcclelland könyvét ajánlottam, amiből csak a Photoshop 5 (1999) és a Photoshop CS (2005) van.
    Más könyvet amit láttam, az még használható új ötleteik se voltak.

    "A Kiskapu Kiadónak a Photoshopról szóló átfogó könyve utoljára 1999-ben jelent meg. Ugyanez a szerző, Deke McClelland írta, aki a számítógépes grafika és tervezés területén igazi világklasszisnak számít. Eddig 20 különböző díjat nyert, és 60 könyvet írt a témáról, amelyek összesen körülbelül hárommillió példányban fogytak el szerte a világon. Az előző kiadás idején maga a program még csak az 5-ös változatánál tartott, s azóta bizony számos újdonság jelent meg szolgáltatásai között.

    A szerző szinte a lehetetlenre vállalkozott, amikor a Photoshop CS képességeiről teljes képet akart adni olvasójának. A tárgyalás során a képszerkesztés alapjaitól eljut egészen a legújabb, legkifinomultabb módszerekig, a gyakorlatban mutatva be a program erejét.

    Ezt a két kötetre tervezett művet elsősorban azoknak ajánljuk, akik a számítógépes grafikát "igazán komolyan gondolják", vagyis a profiknak, akiknek a Photoshop mindennapi munkaeszköz, és a "profijelölteknek", akik egyelőre csak szárnyaikat próbálgatják, de már most a teljességre törekednek, és nem érik be kevesebbel."

    "Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Új hozzászólás Aktív témák