Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Inv1sus #8421 üzenetére

    Pedig az ilyen könyvektől pont azt várná el az ember, hogy olyan titkos dolgokat osszanak meg az olvasóval, amit máshol nem talál meg. Mondjuk ez az internet korában utópia. Ha valaki rájön egy trükkre, azt rögtön megosztja. Ha hasznos, terjedni fog; ha haszontalan, akkor meg a könyvben is az.

    Szvsz itt a fórumon is vannak páran (és magamat szándékosan kihagyom), akik tudnának egy könyvre valót összelocsogni a témáról, és jó pénzért eladni.

    Emléxem: amikor a PC elkezdett betörni a háztartásokba, mennyi olyan könyv volt a piacon, hogy "Tanuljunk PC-t kezelni"; "Hogy működik a PC?"; "Minden, amit a PC-ről tudni kell" stb. Azóta ez a piac kihalt, hiszen egyrészt a PC-k irgalmatlan gyorsan fejlődnek, egy kétéves szakkönyv már idejétmúlt, emellett ott az internet, ahol folyamatosan bővülő ismeretanyagra tehet szert az ember, ráadásul mindig a legfrissebbre.

    Valaki nekiáll egy CS5 bibliát írni, és mire végez az írással, kiadási procedúrával, és a piacra kerül a könyv, addig már a CS7 van a piacon rég.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák