Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eleinte én sem értettem. Viszont a helyzet az, hogy a Chrome és a Firefox, valamint az Opera alatt hasztalan fenntartani ezután, Edge esetében viszont ajánlott.
Adguard for Windows ver. 6.1.331.1732 - Windows 10 Pro 1703
Szerk: Nem teljesen felesleges Chrome alatt sem ha fent van, mert jobb klikkre a kiegészítőn megjelenik ez a menü:
Alul írja is, hogy az integráló mód aktív. Szóval külön nem kötelező feltenni, de ha már fent van, akkor maradhat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi. MInden megy HTTPS-nél csak a CIB Mobilbankom nem. Mit kell megadni a kivételek listáján?
cib.hu? vagy az egyszerű lenne ?Adguard Premium Android - HTTPS szűrés -Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G/LTE #1
-
törölt tag
-
Yeffy
veterán
egyelore nem vettem eszre brutalis meretu battery life csokkenest, illetve gondoltam, h azert ez az elso, mert azon keresztul megy vegig minden, es ahogy irtam, meg ezzel sem lenne bajom, ha szurne rendesen.
tehat meg mindig az a fo problemam, h nem szur mindent
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest