- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Nyisd meg a driver cd-t.Válaszd ki a BT könyvtárat és indítsd el a telepítést.Ha nincs indítható file.Akkor menj az eszközkezelőbe,és nézd meg hogy ott van e olyan eszköz amit nem ismert fel a windows.Elviekben látni fogod hogy az e a bluetooth.Ha mindent felismert akkor sajnos tényleg nincs benne
-
DEHOGYNEM!
Csak gondoltam, ha 800-ast teszek bele, az ugyanúgy menne 533-on, vagy 667-en, mint az asztali gépegben. Bár én is arra gondoltam, hogy 1 gigást veszek, és ha megy, együtt akkor szuper, ha nem akkor az 512-es megy a levesbe.
Csak ugye ez nem egy csúcs gép, (as3055) és nem értek hozzá, így inkább megkérdem itt, hogy mehet e bele a 800-as ram.
szerk: az még bő háromnegyed óra!
[ Szerkesztve ]
-
-
Megnézem majd, hogy van benne a memó, de az utolsó notimon dell 486 75MHz Volt egy külön szerelőablak a memónak, és sikerült 8 ról 16 Megára bővítenem a gép szétbontása nélkül.
Én is az 1 gigásra gondolok, de a régit elteszem, és reménykedem, hogy nem az a 2K fog tönkretenni amit kaptam volna érte. És ha esetleg neadj Isten gond lesz, azt teszem bele vissza.
-
Meekrob
tag
Hali, megnéztem ,nem látszik semmi gond a kártya csatlakozásánál. Fura, de mostmár CoD 4 is elkezdett lefagyogatni... Plusz counter strike is, ami azelőtt soha, sőt el se indul, pedig eddig semmi baja nem volt, kb 2 hónapig, legalább hetente toltam, simán. Nincs ötleted? hogy mossak le minden drivert, és szted mi tegyek fel? Ami van ecer honlapján tm 5520 alatt, azok közül szted meiket x2400-at vagy a sima ati-st? ( nem vok naon otthon atis kártyáknál, eddig mindig nvidiám volt, plusz notiból is ez az elsőm)
Köszi -
blackmacs
aktív tag
Egyáltalán nem loszolódik hacsak előtte vágtál be éppen 4-5 csirkecombot és közben írod a hsz eket Én pont a kinézete miatt vettem aspiret szerintem nagyon eltalálták nem olyan egyhangú mint pl.IBM,HP,stb.Nekem bejön
Izlések és pofonokBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Andreas!
csendes tag
Wow, köszönöm a tippeket, meg fogom nézni ezt a weboldalt.
Engem ezek a fajta játékok nem annyira mozgatnak, sokkal inkább érdekelnek a stratégiai jellegű (pl. Age of Empires, Heroes of Might and Magic - ez röhejes?) és az autós játékok (pl. Flatout, NFS) de ezekből ritkán adnak ki igazán jókat. Vagy ott vannak az olyanok (a besorolást nem tudom) mint pl. a Max Payne, a Hitman, az Overlord...
Ezért is mentem el most az FPS-ek irányába, és be kell ismerni, hogy DX10-el még egy olyan játék is érdekes lehet, ami amúgy nem is annyira az!
Nem tudom amúgy megítélni, hogy ez a kártya mennyivel jobb a HD 2400 XT-nél, mert eredetileg olyat akartam venni. Az egyetlen hozzáférhető forrás (amit találtam) az a notebookcheck.com, de az is iszonyatosan relatív, mert ugye más konfigok 3D Mark eredményeit közli. Szerintem úgy lenne igazán objektív, ha fognának egy adott típust és konfigurációt, és abban cserélgetnék a kártyákat. Végül belevágtam ebbe, és csak remélni mertem, hogy megér ennyi különbséget...
-
Andreas!
csendes tag
Köszönöm, egyszer már nekifutottam az Oblivion-nak (még az asztali PC-n) de rögtön az elején valami rohadt kis törpék folyton kinyírtak, aztán elment az egésztől a kedvem. Azt hiszem az volt a gond, hogy nem értettem merre kell menni, és bekerültem a rohadékok táborába a hegy tetején, és ahányszor feléledtem, annyiszor kaszaboltak le ott rögtön.
Nem vagyok azért annyira béna, majd előveszem és megpróbálom újra!
-
marcika26
csendes tag
Köszi a segitséget!akkor visszarakom valahogy a Vistát!Elvileg van egy rejtett partició,vag ymi ,amin rajta van a Vista,meg ilyenek,ez a kézikönyvben van benne,akkor megpróbálom azt.Az Acer honlapról leszedett driver xp alatt,azzal fagy ki állandóan,sajna.De megpróbálom majd akkor a Vistát,remélem akkor azon nem lesznek ilyen problémáim.Support oldal????Próbáltam az ati oldalról is keresni xp alá,de ott még a vid.kártyáról se hallottak.Erre az oldalra gondoltál?Bocs,ha hülyeségeket kérdezek,de ez az elsö gépem,basszus!!Köszi a segitséget!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
balika000
csendes tag
Hát nem tudom, mivel sztem a játékok gyorsasága fps-e nem hiszem hogy attól függ főképp hogy mennyi ram van benne (ternészetese attól is) de az a lényeg hogy proci és vid kari legyen a pöpec a gépben... Nekem pl az asztali pcben egy AMD X2 4000+ os procim van (2gbram) és egy 8600Gt 256 mg vid kari.. Nah már most sajnálatos módon nem tudom kihasználni mivel a procim nem hajtja meg kellőképpen a vidkarit... attól meg hogy több ram van agépedben nem hinném hogy látszlagos javulást fogsz feismerni.. max egyszerre tudsz játszani, dvd-t írni, filmet nézni, tölteni, photoshop... stb stb látszólagos laggolás nélkül .... (2gb felett)
-
rumos14
nagyúr
persze, ez totál szubjektív, ahogy az alábbi soraim is.
8600gt csak aspire-ben van, az nekem semmilyen tekintetben nem jön be. a Dell Vostro viszont nagyon bejön. az MSI azért sztem jócskán a Dell mögött van, de ezt nem merném leírni az MSI topikba Lenovo/IBM és HP nincs ilyen videókarival, vagy tényleg már nagyon magas áron.
amúgy a Vostro 1500 - igaz oprendszer nélkül csak 10-20k-val fáj többe mint az az Acer amit a kolléga kinézett, 3 év gari opcióval. én döntöttem, majd kiderül, hogy jól-e.
az is kicsit elbizonytalanított a TravelMate-től, hogy sok helyen olvastam gondokat az Ati vid.kari miatt, de pl. Neked biztos több tapastalatod van: van-e inkompatibilitási probléma, rendszeresen frissülnek-e a driverek. -
zso79
őstag
Kérek benneteket ne nézzetek hülyének, de tudmátok abban segíteni, hogy miért lehet az hogy pl NBA 08, vagy Need For Sped - Carbon alatt van hogy kifagy, és leáll... ?
Egyszerűen az lehet a gond hogy nem rendszergazdai jogosultsággal futtatod az adott játékot!
Semmi köze nincs a jogosultságokhoz!!! Ha nem vagy jogosult progromot futtatni (saját policy, ad-ból lehúzott policy, stb. miatt), akkor egyszerűen el sem tudod indítani. Jogosultsági probléma nem okoz fagyást és leállást. Pláne nem úgy, hogy csak néha történik. Már megbocsáss, de ez h..lyeség.
-
hito
nagyúr
válasz Nunder #12520 üzenetére
NUNDER........!!! Örök hála a linkért Nagyon hasznos kis program. Eddig csak úgy tudtam tesztelni, hogy demó letölt és telepít!!!
Mondjuk az érdekes, hogy szinte semmi nem ment eddig, ez meg azokra az írja ki, hogy az ajánlott is teljesítve.Nagy Tisztelet
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
buherton
őstag
válasz Nunder #12577 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Azért esett erre a választás, mert eddig msi-néknél bányászgattam gamer laptop után, és nem halllotam olyan sok jót, sőt visszanézve itt kevesebb probléma merült fel mint az msi-knél. Első sorban általános felhasználás (egésznap tölteni vissza, kicsomagolni, másolgatni 1000-rel, filmezés) de néha rám jön az 5 perc akk játszhatnékom van. Bár az ára télleg hagy némi kívánni valót, igaz lehet h nem véletlenül ilyen drága, remélem jó hűtésel szerelték, ami nem fogja egekig hagyni a hömérsékleteket.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Jávi
tag
válasz Nunder #13251 üzenetére
ha alapból nincs hozzá a support oldalon meg ftp-n nem is érdemes szutykolni vele... nekem van xp-s driver, de sose frissítették.. xpvel annyit de annyit szoptam mindig elszállt az ati driver ha omegát raktam rá akkor meg nem lehetett hibernálni..
szó-szó elszállt a xp felett is az idő áttértem vistara kb fél éve még nem volt újratelepítve és elég korrekt.Acer Travelmate 5520G-6A1G08
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- További aktív témák...
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest