- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreas!
csendes tag
válasz Andreas! #6687 üzenetére
Kipróbáltam egy-két játékot 1280×800 felbontáson, AA-t kivéve minden beállítás maximumon, és tökéletesen futnak:
Bioshock (DX10)
Kane and Lynch
Need For Speed Pro StreetTudtok a Bioshock-on kívül valami DX10 játékot ami érdekes lehet?
A Bioshock egyébként nagyon durva, a grafika valami félelmetesen komoly, bár én most találkoztam először DX10 játékkal...
-
Nunder
őstag
válasz Andreas! #6719 üzenetére
Szerintem neked már érdemes megpróbálkozni a Crysis-szal mert a karid elég jó! Mondjuk azt mondják a profik hogy nem kifejezetten szereti a notikat mert megeszi a hűtést... De attól még megéri próbálkozni sztem nem lesz semmi baj vele legalábbis még nem hallottam hogy valakinek ilyen jellegű problémája lett volna! A notidon vista alatt ha 1280 ban játszol megkockáztatok egy hight de AA nélül meg az árnyékok is megfogják eléggé! Más DX10 sok nincs de aminek még szép a grafja az a Hellgate : London (ez mondjuk pont DX10), a The Witcher (ami mellesleg magyar szinkronnal készült), Unreal III, COD4, HALO3 stb. Lehetne sorolni de mondjuk jó volna tudni hogy milyen irányban mozogsz! Ha jó gamet akarsz akkor menj fel a System Requirements Lab oldalára ott van egy kereső amiben a legújabb gamek vannak és még le is ellenőrzi hogy miként fog futkosni a játék a gépeden! Na ott aztán kedvedre válogathatsz! Itt a [link]!
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
blackmacs
aktív tag
válasz Andreas! #6732 üzenetére
Passz.Inkább maradj az usb-snél még ha veszel egy usb hubot akkor is megúszod 6-7k ból
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Nunder
őstag
válasz Andreas! #6726 üzenetére
Abszolúte nem! Nekem is fekszenek a stratégiák és már miért volna ez "röhejes"?? Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy milyen játékkal játszik! És igen sajnos a karid jobb mint a HD2400XT főleg azzal a 256 megával ami mondjuk ATInál "elvileg 1024" a hypermemoryval de hát azzal kitörölheted... Ha már inkább stratégia akkor ajánlanám a Command & Conquer 3 Tiberium Wars-t vagy majd ha valaha is kijön akkor majd egyszer a Starcraft2-t és nem tom RPG ben mennyire hasítasz de grafikailag és játékélményileg nálam most egyértelműen az Oblivion viszi a pálmát! De amíg várakozik az ember az új gamekre addig sincs gond mert ott vannak a régi jól bevált klasszikusok mint amiket te is említettél! De hát ilyen konfig mellett az ember merjen vállalni valami nagyobbat. Ja ha jó grafos mostani stratégiát szeretnél akkor talán még a World In Conflict de sztem nem fog tetszeni mert az irányítás és a nézet csapnivaló!
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
kybic
tag
válasz Andreas! #6770 üzenetére
Üdv.
Hidd el, hogy nagyon jó az XP is, ha rájössz hogy mi miért és hogyan működik. Én nem mondom hogy a VISTA nem jó, sőt biztosan nagyon jó az is. De ha valaki kísérletezni próbál, vagy egyszerűen csak piszkálja a dolog egy feladat megoldásában mint pld. engem általában, azzal csak tanulunk és előre megyünk. Én mindig azt mondom, (persze ez most kivételesen nem ide igaz,) hogy "lusta ember mindig spekulál, de mindig aból lett a valami." Nehogy félreérts tisztelt "probigon", nem rád értem ezt, csak a problémád megoldásában próbáltam segíteni. Magamra értem, mert amire rájöttem eddig azt mindig sok-sok spekuláció és próbálgatás előzte meg. De megérte. (bocs a hosszú OFF-ért)Lenovo... a "vas"
-
Juhiii
csendes tag
válasz Andreas! #6774 üzenetére
Nézni néztem, de alaphelyzetben a lányomnak jobban bejön a aspire dizájn mint a fekete travelmate, továbbá inkább intel párti vagyok.
Ne legyek?
Mondjuk, hogy nem integrált a videokari az igen jó pont. Esetleg még néhány "újabb" game is elfutna rajta.
Milyen az XP telepítése? az 5315-é elméletileg elég könnyű, hozzáértők már csináltak is hozzá drivercsomagot [link] -
rumos14
nagyúr
válasz Andreas! #6868 üzenetére
ez tényleg jó, főleg hogy a jelen asztali gépem ennek felét produkája (6600gt, régi p4 proci)
egy cpu mark pöttyöt is tudnál írni?
ezek az apsire-ök csak világos belsővel léteznek? mert így nemigen bejövős
ja és igaz, hogy nincs bluetooth a TravelMate és Expensa sorozatokban? -
Chili7
őstag
válasz Andreas! #6863 üzenetére
Telepítettem a Launch Managert, de mégsem megy az OSD.
Az eszközkezelőben hogy kell frissíteni a szoftvert? Mer bármire jobb gombot nyomok, üres eszköztérat gördít le.Szóval mielőtt a wlan miatt supportot hívnám, szeretnék meggyőződni róla, hogy beszart valami, vagy csak valahol le van-e tiltva.
A broadcom programban nincs letiltva, az eszközkezelőben nincs, az msconfig-ban sincs. Hol lehet még letiltani a wlant? -
blackmacs
aktív tag
válasz Andreas! #7003 üzenetére
Hali nekem jack/rca átalakító van az megy a notiba(AS5315)rá az rca és azt a Genius 5.1-be.Szól is 5.1-be szépen
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Mirones
tag
válasz Andreas! #7028 üzenetére
Gondolom, hogy az utódja csak az a bajom vele hogy vettem egy pccard-os cf kártyaolvasót (baromi fölöslegesen) 700.-ért.
Viszont egy expresscard-os cf olvasó 8000.-Tudom, hogy csak nekem akarnak jót, mert gyorsabb meg mittom én, de jelen esetben ezt a pénztárcám rovására megy.
MENNE! ha nem lenne egy usb-s sok az egyben kártyaolvasóm kb 1200.- volt.pccard-osat azért szerettem volna, mert abban eltűnik a cf kártya olvasó teljesen és mintegy az alapban a noteszben lévő 5in1-es kártyaolvasót bővítettem volna ki 6in2-es re.
Viszont az expresscard-os ki is lóg bőven a foglalatból és baromi drága is.Nagyából ennyi
-
-
rumos14
nagyúr
válasz Andreas! #7362 üzenetére
igen, én is azt néztem, hogy hú, a 8600M-GT hogy odavágja a HD2600-at, de az sem mindegy, hogy az előbbi alatt C2D volt, utóbbi alatt pedig Turion X2. a másik meg az, hogy 3dmark 2006, ok, de játszani nem azzal fogok...
amúgy egy HD2600 karis notit használó kolléga tapasztalatait nagyon szívesem olvasnám.amúgy milyen érdekes, hogy a te konfigodtan AMD-nVidia páros van, amit én kinéztem abban Intel-Ati... pont a konkurrencia termékei, namindegy... TravelMate 5720 sorozatban lehetne egy ütős C2D-8600M-GT-s páros, arra hajlandó lennék kereten felül áldozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Dell 5570 Intel core i7 6820hq 2,7ghz 8gb ram 500gb ssd
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest