-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz #27070592 #6670 üzenetére
Osztom a véleményt! Az Aspire valahogy olyan... nőies. Ezzel persze nem akarom megsérteni az Aspire tulajdonosokat de egy TravelMate mégis csak férfiasabb jelenség! Nekem is az van és ez a szögletes design nagyon bejön! Egyébként amikor akartam venni a notit az Extreme Digitalnál akkor kb másfél hónapot vártam rá mire megjött mert valamilyen oknál fogva ugyanilyen sorszámú Aspiret rendeltek le de vagy 60 dbot Akkor akartak rábeszélni hogy vegyem meg az Aspiret de nekem speciel nem tetszett! Persze csak külsőleg mert a belsejével semmi gond nincs! Habár az új Aspire széria elég szépre sikeredett a külső borítást tekintve. Nem zavar titeket a fehér belső? Nem koszolódik?
szerk: Tanúlság - > ne vegyetek semmi olyasmit az Edigitalnál amit rendelni kell!!!
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Asus Pro 141"FullHD IPS,core i7 4650u(4X3,3Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,8óra akku,szép állapo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest