Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Van egy ilyen székem 2023 januárjától. Röviden egyszer már garanciás javításon volt, pontosabban kaptam hozzá egy új ülőfelületet mert a közepe megsüllyedt, és átérzett az alul lévő fém keret.. Az a bolt rendezte a dolgot amit linkeltem is tehát a PCX.
    Na most a cseredarab megint kezd süllyedni, de még nem olyan vészes mint amit kicseréltem. Mivel itt maradt a régi én abból már kikaptam a szivacsot de formázott ráadás gyártó szerint elől 8 hátul pedig 6 cm vastag. [link] [link] [link]

    Már kérdeztem szivacsboltot és nézelődtem is, de mindenhol egyforma vastag szivacs van csak. Kétlem hogy a PCX megint elrendezné a dolgot, így kérdezném, érdemes a gyártónak írnom, hogy nem-e tudnak egy jobb minőségű csak szivacsot adni?

    Vagy jobb ha használom és veszek egy másik széket, de akkor meg milyet is kéne vennem ami nem jár ugyanígy, és nem magasabb az ülőfelülete sem, na meg ugyanígy szövet a borítása?

    Ha van jobb topik kérdésemre jelezzétek.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák