Új hozzászólás Aktív témák

  • -NOKIA-

    Ármester

    válasz sasa311 #1466 üzenetére

    Fogalmam sincs milyen tömegoszlatásról van itt szó... De ez baromság.
    Egyszerűen ki kellett volna menni a járőröknek igazoltatni őket, és a szabálysértés abbahagyására felszólítani őket, ha pedig nem akkor előállítás. (Mivel szerintem egy Garázdaság szabálysértése minimum történt, de lehet hogy Kényszerítés bűncselekménye is). Nem akarom és nincs jogom felülbírálni a kollégákat, nem tudom milyen beszélgetés volt a telefonban, nem láttam mit művelnek ott a delikvensek, stb.

    Trafis hozzászóláshoz még:
    Tovább nincs kedvem ezen magyarázkodni, kötözködni, egyszerűbb másra köpködni, másban keresni a hibát, mint betartani a szabályokat.
    Összeteszem a kezem, ha átkerül a közterület felügyelthez, meg a civilekhez a trafizás, higgyétek el nem fog hiányozni!
    Még a bujkáláshoz annyi, hogy eredményeket várnak el, és ha kiállnának látható helyre, nyilván nem lenne eredmény.

    "43-45 évesen elmehettek nyugdíjba - persze hogy létszámhiány van", nem ez az oka, és erről azt is hallottuk már hogy eltörlik.. Imádom egyébként hogy mindig ezzel jönnek az emberek, mindig csak az előnyök, de hátrányok nem is érdeklik őket, és nem is tudnak azokról.

    A zebránál való büntetésnek valóban több értelme lenne, de ehhez is jogszabályi változásokra lenne szükség, konkrétan gondolok arra hogyha a gyalogos a zebra mellett áll, már STOP van. És nincs vita.
    mod.:ez utóbbihoz még ismét annyi, hogy ezt sem hiszem hogy a rendőrség dolga lenne, megint csak az emberek fejében kéne a változás.. nem ültethetünk minden sofőr mellé rendőrt és ugyan már állj meg: ott a gyalogos! Ez nem óvoda, nemár ezt kelljen betartatni! Felnőtt emberek vagyunk, ennyi értelem kellene, hogy megállunk ha ott a gyalogos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák