Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz a2d2 #25742 üzenetére

    Megjott a v12 nekem is a PC-re. Jo hir er rossz hir :)

    Jo hir

    Allithatok a parameterek es Distortion Curvature Low valamit Encode Resolution Width 2912 beallitasokkal gyonyoru a kep. Megneztem a Performance Hud mit ir Latency-re es jatek/app fuggo a dolog:

    50-51ms - theBlu (Reef)
    52-58ms - Showdown
    56-60ms - Aircar
    45-46ms - Ultrawings

    Rossz hir

    Eltunt a latency meres a Perfomance Hud-rol amikor a Rift-et hasznalom igy nem tudom 1:1 osszehasonlitani, csak az amaradt amire regebbrol emlekszek hogy az UE-s jatekoknal 21-26ms volt talan, ha nem tevedek a theBlu-nal is ez volt akkor amikor neztem, tehat kb 21-30ms plusz a "nativ" Rift-hez kepest. Ez mar azert nem olyan veszes.

    Megjott nalam is az akadozas, de egyelore igazan csak az Aircar-nal vettem eszre. Ott volt hogy hiaba volt akarmennyi performance headroom, az FPS leesett az alacsony 60-as regiokba is helyeknent pedig siman birnia kene. Ja es az ASW se aktivalodott, pedig 70FPS alatt mar mindenkepp aktivalodnia kellett volna.

    Remelem javitjak a dolgokat hamarosan, ez igy nem az igazi. Na meg az Oculus kabel is johetne lassan ha mar mindenhol elerheto Europan kivul. Azt irtak valahol hogy majd jovo ev elejen.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák