Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz qqzs #21760 üzenetére

    Rendben újra értékelem:
    3 hónap alatt 11 hozzászólás gyűlt össze a mobil VR topikban. Attól, hogy beraknám oda sem lenne jobb az élet ott, miért is lenne? Ha valaki megtalálja ezt a topikot itt a ph-n akkor meg tudja találni a mobil VR topikot is.
    Abydos sem úgy kezdte, hogy csinált egy üres weboldalt és jött nekem, hogy tegyem be az összefoglalóba. Készített egy frankó weboldalt, rengeteg cikkel és érdekes olvasni valóval, discord szerverrel facebook oldallal is ahol közösséget épít másokkal.
    A topik összefoglalóba olyan dolgok kerülnek be ami az ide érkezők számára hasznos és gyakran látogatott. Egy olyan fórum téma ahol 3 hónap alatt 11 hsz gyűlik össze az valószínűleg kevés embert érint.
    A topik összefoglaló nem más egyénekért, nem más érdekekért van hanem az adott témában érintett témakörért és a topik látogatóiért. Tehát nem arra való az összefoglaló hogy máshová embereket tereljünk.
    Raymond is megírta, kevés a mobil VR felhasználó. Bármenyire is szeretnél róla beszélgetni ha nincs kivel úgy nehéz lesz...
    De ismétlem magam:
    Egy azon fórumról beszélünk. Ph-Ph. Ha ezt a fórumtémát megtalálják az emberek, a mobil VR-osat is meg kellene találni.
    Az összefoglalóba akkor fogom betenni a mobil VR topikot ha szükség lesz rá. Szükség akkor lesz rá, ha pörög majd az a topik is és amellett ebben a topikban keresztbe beszélgetnénk egymást zavaróan mobil és PC VR-ról. A jelenlegi trendeket elnézve ez még picit odébb van.
    Én 4 éve indítottam ezt a topikot. Voltak idők amikor két kezemen meg tudtam számolni, hogy egy hét alatt hány hsz érkezett ide. De türelmes voltam és a téma elkötelezettje. Neked is csak ezt a két dolgot tudom tanácsolni mert attól nem látogatnák többen a topikot, hogy betenném az összefoglalóba.
    (kicsit hosszúra sikeredett de csak azért, hogy tisztább legyen a kép számodra)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák