Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Chapel #14019 üzenetére

    Pár hsz-el feletted írta kiskuplung, hogy az Oculus core 2.0 már csak win10-et fog támogatni. Érdemes lenne csekkolnod a verzióját (itt egy link ezen végigkattintgatva eljutsz ide ahol a béta fülön mutatja hol lehet ezt kapcsolgatni).

    Én mindenképp elgondolkodnék a helyedben egy Win10-re váltáson, bármennyire nyűgös egy újratelepítés mivel Oculusék ebbe az irányba fejlesztenek-optimalizálnak amin szerintem nincs is mit csodálkozni.

    A configodat a helyedben beírnám a profilomba a cuccok közé, mert nem biztos, hogy mindig lesz kedve az embereknek visszalapozgatni és kikeresni, hogy milyen vassal rendelkezel.

    Párásodásra találsz megoldást az összefoglalóban amit csak annyival egészítenék ki, hogy játék előtt 10 perccel indítsd el az Oculus alkalmazást. Nem kell felvenni a Riftet, csak el kell indítani és az bemelegíti a HMD-t így az nem fog párásodni.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák