Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    A minap kipróbáltam a Bullet Train-t és nagy meglepetésemre nem hogy nem működik, de az egész gépet olyan szinten lerohasztja, amit még egyetlen szoftvernél sem tapasztaltam soha, csak teljes áramtalanítással lehet a gépet újraindítani.
    Amint a program elindul az fps lemegy 0.001-re és a gépet folyamatosan fogja valami, azaz még a kurzor is csak 10 másodpercenként ugrik egyet.
    Pedig régebben minden gond nélkül működött.
    Windows 10 - 1709, nvidia driver 388.59
    Nem a memória fogyott el, mert 128GB ram van a gépben, az erőforrásokat sem eszi meg semmi, mert minden 5-10%-on megy, a gpu sincs a maximumon.
    Valami windows vagy driver hibára gyanakszom.
    Másnál megy a Bullet Train?
    (Érdekes módon a Robot Recall tök jól megy, pedig elméletileg ugyanaz az engine.)

    Más:
    Elromlott a touch kontrolleren az "A" gomb, valószínűleg hardveres hiba, írtam az oculus supportnak, erre visszaírtak, hogy küldjek róla videót. Mégis milyen video-t lehet arról csinálni, hogy egy gomb nem működik? Ha a gomb nyomogatást mutatom, abból nem derül ki semmi, ha a képernyőt, akkor meg nem látszik, hogy mikor kellene történnie valaminek, ami mégsem történik. Most komolyan elvárják, hogy csináljak egy olyan videót, amiben valahogy bekomponálom az előtérbe a touch kontrollert és a háttérben a képernyőn megfelelő részletességgel látszik, hogy mire nyomkodok? :W

Új hozzászólás Aktív témák