Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Picco #13146 üzenetére

    Nem olyan rég kipróbáltam az OrbusVR-t még steamen és 40 perc után refund lett a vége.
    Igénytelen bughalmaz.
    Most az ingyenes hétvégén ismét ránéztem és kétségtelenül javult valamellyest, de még mindig egy alfa verziós játék nulla grafikával.
    Olyan az egész, mint egy egyetemista féléves vizsgamunkája, amibe a programozás úgy-ahogy működik, de minden grafikai elem placeholder, hogy ha egyszer talál majd egy igazi designert, akkor lecseréli igazi grafikai elemekre.
    Nem a látvány egyszerűségével van a baj, hanem hogy nélkülöz minden stílust, nincs rendes animáció, a karakter modellek botrányosan igénytelenek, akárcsak az UI.
    Nagyon zavaró, hogy a tested előtt közvetlenül ott lebeg egy batár nagy kalapács, amibe állandóan beleakadsz, ha fel akarsz venni valamit.
    A harcrendszer értelmetlen és következetlen, a karddal pl. mindenféle kombókat kell hadonászni, de nem derül ki, hogy mikor és hogyan, az egész random vagdalkozásnak tűnik. Még a muskétás meg a nyilazás a legérthetőbb, de ott meg a védekezés és a CC követhetetlen. Állsz egyhelyben, lövöd a mobot, az meg szépen kinyír, ha megpróbálsz elfutni előle, akkor hamarabb. Egyáltalán nem derül ki, hogy hogyan kell a különböző harcelemeket használni és nem hogy a tutorialban nem mutatják meg, de logika sincs benne, csak random próbálkozol, amíg rá nem akadsz a megoldásra.
    A sok pozitív kritikát nézve ez biztosan olyan játék, amibe bele kell rakni minimum 10-20 óra tanulást, mielőtt ráérzel az ízére és onnan lehet, hogy jó és talán meg is próbálom a hétvégén, hátha változik a véleményem.
    Egyelőre többszöri próbálkozás után biztos vagyok benne, hogy nemhogy az eredeti 40, de még a kedvezményes 30USD is pofátlanul sok ezért a játékért, legalábbis a jelenlegi állapotában.

Új hozzászólás Aktív témák