- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen routert?
- Windows 11
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A Tp-link 741ND topikban már közzétettem a problémám de ott nem kaptam választ ezért megpróbálom itt bár meglep hogy sehol semmi információ nincs erről (tehát ezekszerint ez csak nekem ekkora probléma?)
Tehát adott egy TP-Link 741ND router ezen pedig van egy Gargoyle 1.6.2, működik szép és jó kivéve egy problémát mégpedig hogy csak 11 Wifi csatornát enged beállítani pedig nekem mivel 3 hálózatom is van itthon szükségem volna a 13-as csatornára amit nem tudok az istenért sem előcsalni. Amivel próbálkoztam:
Wifi config fájlban megadni az option country 'HU' paramétert - Nem működik
Wifi config fájlban megadni az option channel '13' paramétert - Nem működik
Lefuttatni a reghack.mips.elf szkriptet - Nem fut le mert vagy nincs elég hely az eszközön hibát dob vagy missing fs support hibával leáll - Nem működik
iw reg set HU JP és DE parancs ssh-ban - nem működikNekem több ötletem nincs mert szinte már mindent megpróbáltam amit neten megtaláltam de semmi se működik de biztosan nem én vagyok az egyetlen aki ezzel szembesült és szerintem volt aki meg tudta oldani valahogy szóval örömmel venném ha megosztaná velem is ezt a titkot mert így számomra a Gargoyle használhatatlan a DD-Wrt-ről szerettem volna átállni már csak a Repeater funkció miatt is de eddig sikertelen projekt mivel tesztelni sem tudok a 12 és 13-as csati hiánya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Szólánc.
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest