-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
Hello, be tudná árazni nekem valaki a következő imac-et?
Apple iMac 27 inch, Late 2013, I5, 3,4GHz, 16 GB DDR3, 1 TB HDD, 240GB SSD USB3, NVidia Geforce GTX 775M 2 GB.
330k körül gondoltam, vagy az sok?
köszi előre is! -
1Laci
tag
válasz Black Dragon #28661 üzenetére
Köszi.
Gondolom ezt nem lehet előre megmondani, de meddig kaphat majd teljes támogatást - macOS frissiteseket ez a modell?
A hardver azért elég erős, csak hát nem mai darab már ez.[ Szerkesztve ]
-
1Laci
tag
válasz blakey #28664 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
A jelenlegi asztali gépemet szeretném lecserélni és hát ez elég jó ár/érték arányban.
Külön egy jobb fajta 2k kijelző 300euró körül van, egy hasonló desktop 450-500euró körül.. vagy több... szóval csak a hardver alaphangon ennyi, amire (csak) windows menne.. plusz lenne egy nagy zúgó dobozom, amire semmi szükségem.
Tehát valszeg 2-3 év mulva is lesz rá friss szoftver, teljesítményét figyelembe véve 2-3 év múlva se veszíti el értéke nagy részét (valoszinuleg)? Ez is fontos szempont számomra...
Esetleg erről a modellről (imac 2013 27" i5 gtx775m ssd+hdd) meghibásodások vagy esetleg valamilyen gondok a kijelzővel? Én kerestem de nem igazán találtam semmit... ha valakinek ilyen modell van megköszönném ha megosztaná a tapasztatokat vele h miért venni és miért ne
-
1Laci
tag
iMac 2013 vs all
Jól látom, hogy grafikus teljesitmenyben a GTX 775M-mel szerelt gép veri a két évvel újabb M380-as radeont? Tehát, ha erősebb grafikussal szeretnék iMacet venni, vehetem a 2017-es modeltt radeon pro-val? (+600 euróért kb)
Proci teljesitmenyben sincs oriasi különbség (2013 vs 2015)... persze a 7700k már más tészta, de az a fullos 2017-es modell. -
1Laci
tag
Köszi a gyors választ.. nem volt egyértemű számomra, mert kicsit más megjelölést használnak vagy a benchmarkok vagy az apple.
Viszont az h ez igy van, jó is és kicsit kiábrándító is. Kellett nekik váltani a "lassú" radeonra Jöhetett volna a 980M a következőbe és így tovább... valaki tudja h miért is váltottak? Macbooknál a fogyasztás miatt talán még érthető, viszon iMacben... olyasmit olvastam annó h kevesebb kijelzőt tud vezérelni az nvidia gpu... meg az apple programok jobban kihasználják a radeon előnyeit.
-
1Laci
tag
Imac 27 2009 i5 problema:
kepValaki sejti h mi lehet ezzel a problema? Teljesen veletlenszeruen jon elo, neha teljesen jol megy... esetleg masodik monitornak hasznalhato lenne ha vennek egy masik mac-et?
Koszi elore is!
-
1Laci
tag
Hello,
Macbook pro 13" 2015-oshoz keresek 27"-os IPS 2k-4k monitort, ezt a kettot talaltam jo aron, melyik a jobb?
Benq elonye h allithato magassagu, de a Philips szebb es 4k, es ahogy nezem ujabb is, inkabb a Philips fele hajlok.Philips 278e8vjsb
Benq gw2765heMelyik a jobb? esetleg hasznaltan egy thunderbolt displayt 130e korul inkabb?
Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest