-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok új vagyok itt a windows rendszert akarom lecserélni ios-re és segítséget szeretnék kérni hogy mit vegyek vagy honnét közelítsek. A fórumot még nem bújtam végig. Macbook is szóba jöhet de lehet imac-et vennék az talán "olcsóbb" meg nem nagyon cipelem. Ha netán játszanék komolyabb játékkal akkor mit fut el rajta gondolok itt hogy milyen videokártya legyen benne stb
-
stifi82
aktív tag
Helo érdelkődni szeretnék hogy az melyik macbook prokon lehetséges hogy van digitalis hangkimenet rajta .van egy gep vasarlasa kilatasban csak ugye nem kompatibilis itt apple éknél 2015 macbookpro 13 colosrol lenne szó gondolom toslinkkel csatlakozik az optikai kábelhez ?
-
stifi82
aktív tag
Hali vettem egy mac book prot azt megy a küzdelem a safarival. Hogyan tudom betenni az xml fajlt amibe elvannak mentve a felhasznalo nevek es jelszavak firefoxbol?
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
helo
Van olyan progi macbookra amivel a proci hőmársákletét figyelemmel lehet kisérni mikor mennyi? -
stifi82
aktív tag
válasz tboldi #28321 üzenetére
tudnál segíteni hogy mik vannak még mert ezeket az app storba nem találom vagy honnét lehet beszerezni 2 hete van meg a gép még nagyon tanulom a dolgokat. Meg olyan progi is kellene nekem amivel szemmel tudom követni a pillanatnyi internet sebességet diagramon vagy számokkal.
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
Halo! Olyan ingyenes programra vagy safarihoz kiegészítőre lenne szükségem amivel le tudom tölteni a youtube videokat. Valaki esetleg tud ilyent?
-
stifi82
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #28582 üzenetére
Jónak tűnik köszi remélem ez nem jár le, vagy nem kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Milyen routert?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X -Új RTX 3050 GDDR6 - 256GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 -GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest