Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    válasz #82679040 #20426 üzenetére

    Sikerült feltelepítenem. Kicseréltem a DVD olvasót és felment és kb most egy tonnányi kérdésem lenne. JA és igen volt egy halom lehetőség anno letöltéskor: Xfce Kde Cinamon, mint, Mate és azt se tudtam melyik mire jó. Egyébként ez most baromi gyors a régi Xp hez képest. Viszont sajnos, amint kilpépek a netre érződik, hogy ez a gép már kevés mai netre.
    Na de konkrét probléma: Flash player. Kezdjük ott hogy szándékosan azt a verziót töltöttem le amiben van Codec, azzal se kelljen törődni. Na és fönnt volt valamelyik 11. 00 verzió. Ezzel sajnos nem ment a youtube meg asszem más se. Utána néztem és ezt találtam: [link] Eszerint a cikk szerint ugyebár a processzorom nem rendelkezik SSE 2 -vel csak SSE vel.
    (csak zárójelben meg. hogy van itthon egy P4 es gép amire most raktam 32 bites Win 7 et és azon is a flash nem ment és már ott is a régebbi flash playereket javasoltak. )
    Az oldalon javasolt paracs sudo apt-get purge mint-flashplugin mint-flashplugin-11 sikeres volt. Sikerült a purge. Viszont most fel kéne tenni egy régebbi verziót, ami nem nagyon megy.
    [link] itt megsikerült találnom a régebbi verziókat. DE ezek jók -e LInuxra, mert egyiket letöltöttem és csomó windows os ikont találtam és nem tetszett.
    Ezután átevickéltem a Flashplayer Download center hez, ahol szépen érzékelte, hogy 32 bites Linuxom van. Ott viszont van a "select version" : YUM, .tar.gz., rpm .... nem tudom melyik kell...DE mégha kiisválasztottam az egyiket akkor is megint a 11. valahányas (gondolom legújabb verziót töltené le).
    Ja és olvastam hogy a Szoftverkezelőből is elég a flash telpíteni. Igen ott is megtaláltam, de ott is csak a 11 es verzió van.
    Tehát hol van régebbi 32 bites Linux Mintre jó flash player? Kb melyik verziótól jó és honnan szedhető le éés hogyan kell felrakni? mert ahogy elnézem ez se lesz egyszerű: :D [link]
    Ja és fontos lenne hogy véletlenül se kezdje el magát önállóan frissítgetni...Win alatt erre rákérdez ha jól emlékszem. Remélem itt is. (Elnézést, ha hosszúra sikeredett, de mindenre ki akartam térni.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák