Új hozzászólás Aktív témák

  • LazloGogolak

    csendes tag

    G920-t pár napig használtam, pénteken vittem vissza- mert online vásároltam, hála pik-pak szó nélkül visszaadták pénzem.

    volt már logitech Drivinforce gt kormányom azzal meg voltam elégedve , szerintem erős FFB-je volt ár érték arányban szerintem jo volt, viszont most szerettem volna váltani,olyanra amit xbox one és pc-is tudok használni ezért vettem a g920-at-

    Xbox one nagy gond nem volt vele vagyis hát fékpedált bármilyen lábizmod van se tudsz 100% os fékerőt produkálni, valamint a ffb szerintem kicsit gyengébb benne mint én ahogy szeretem de sajnos ezt xbox one nem állítható az ffb erő, vagy legalább is én ilyen beállítást nem találtam. de lényegében xbox one -n játszható legalább.

    viszont

    Gondoltam kipróbálom pc-n hogy megy pár kedvelt játékommal.
    de a játékig el se jutok mert ott kezdődik a probléma, hogy a most legújabb logitech gaming software 8.74.80 -sem tudja kezelni és gőzöm sincs mikor ad ki javítást a logitech , néztem külföldi forumokat nagyon sokan szidják, és sokan csalódtak benne viszik vissza "nagy tételben", mert még csak válasz sincs Logi-tol-arra mikor oldódik meg a probléma.

    Most visszavittem a a g920-at és megrendeltem a

    Thrustmaster Ferrari 458 IE TX RW FFB KORMÁNY /XBox One, PC -kormányt olvastam már mindegyikről hideget meleget de Xbox/pC vonalon sajnos sok variáció nincs, szerintetek jobb választás lesz, mint a g920 volt??

    GoGo

Új hozzászólás Aktív témák