- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasofix
csendes tag
válasz Gulyopapa #7782 üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején odakerültem. Valószínűleg nem voltam még elég jó, ahhoz hogy az ütközéseket kizárjam.
Már eljutottam arra a szintre, hogy saját hibából nem ütközök ill. próbálom mindig elkerülni (egy-két kivételes eset). Nade...C-ben olyanok, hogy ha már 1mp-en belül üldözök egyenesben és előznék már elkezd cikázni, hogy véletlenül se tudjam eldőnteni melyik irányból előzzek. Ha meg mellé is érek nem hagyják, löknek le az útról és mindez az én sportmanship helyezésemre is hatással van negatív előjellel. + még kanyarokban direkt rámennek belső ívre és engem használnak falnak.
Mai naptól kipróbálom, hagyom a fenébe egy darabig a helyezésem (inkább nem előzök) és rámegyek a sportmanshipre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest